opc_loader

Vuurschalen

 

Een nostalgisch haardvuur krijgt een nieuwe betekenis met vuurschalen. Vaak nemen vuurkorven veel ruimte in beslag, maar met een vuurschaal heeft u een ruimtebesparende oplossing. Zo zijn er kleine vuurschalen verkrijgbaar die u simpel op uw terrastafel kan plaatsen. Deze vuurschalen kan u werkelijk overal wel kwijt, waardoor het een simpele oplossing is als u geen grote tuin heeft. Zo kan een aangenaam warm haardvuurtje voor iedereen mogelijk worden.
 

Luxe design vuurschalen.


Vuurschalen zijn er natuurlijk in alle vormen en maten, maar luxe design vuurschalen zijn echt een eyecatcher in uw achtertuin. De vuurschalen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en krijgen een speciale roest uitstraling na verloop van tijd. Dankzij een RVS onderstel krijgt de vuurschaal een vernieuwde uitstraling. Luxe design vuurschalen vormen precies de uitstraling waar u naar opzoek bent. Sommige schalen zijn dankzij een speciaal rooster om te bouwen tot een echte houtskool barbecue. Neem gezamenlijk plaats rond de vuurschaal en geniet van een aangenaam vuur in combinatie met design.
 

Vuurschalen in de vorm van een tafel..


Als u een luxe loungeset heeft dan wilt u gewoon lekker rond het vuur plaatsnemen. Dit kan natuurlijk met een vuurkorf, maar u heeft dan geen ruimte meer voor een glas. Vuurschalen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en zo ook in een design tuintafel vorm. Rondom het knapperige vuurtje kan u chips en een glaasje wijn inschenken. Ondertussen geniet u samen met uw gasten van de aangename warmte en het speelse vlammenspel. Doordat de vuurschaal van hittebestendig materiaal gemaakt wordt kan u gerust iets neerzetten op deze prachtige design vuurschaal.

Sfeervol genieten van vuurschalen.

Vuurschalen geven een sfeervol effect in uw eigen achtertuin en dit betekend genieten samen met uw gasten. Soms worden er diverse vuurschalen in de tuin geplaatst. Zo kan u kolommen maken met vuurschalen om uw tuin op een natuurlijke manier te verlichten. Zowel in de winter als de zomer geven de vuurschalen voldoende licht en warmte om buiten te genieten. Dankzij het neutrale design passen de schalen vrijwel in iedere achtertuin. Uiteraard kan u ook voor een nostalgische vuurschaal kiezen als een design schaal niet helemaal uw ding is. Alles is mogelijk als u een aangename warme achtertuin wilt hebben.