opc_loader

Vuurkorf Draak

125,00
Afmetingen
x

Vuurkorf met mystiek draakmotief

Verwarm u aan het keneterend houtvuur van deze Vuurkorf en geniet van het sierlijke vlammenspel in deze eigentijdse design vuurkorf met draakmotief. De motief vuurkorven geven uw tuin en terras een exclusief design omdat ieder vlammenspel anders lijkt door het aanbod van diverse motieven van de verschillende vuurkorven. Alle motief vuurkorven zijn europees handgemaakt in massief metaal en hebben daardoor een zeer lange levensduur. Dit robuuste model vuurkorf kan niet alleen gevuld worden met hout maar ook met Bio-Ethanol.


Eigenschappen:

* Europees fabrikaat
* Handgemaakt, hoogwaardige fabricage
* Zeer eenvoudige montage(in elkaar steken), en stabiele constructie
* Massief rooster
* Solide asla(onder rooster)
* Inclusief handschoen
* Leverbaar in diverse grote

Opmerking:

Omdat metaal zeer gemakkelijk gaat roesten zijn de delen behandeld met olie, daarom raden wij u aan om na gebruik de delen te reinigen met olie.

Technische eigenschappen:

* Afmeting: model L (lxbxh)30,5x32x47cm €125,00
model XXL (lxbxh) 35,5x37x75cm €185,00
* Materiaal: 2mm metaal
* Gewicht: 8,5/14,5kg

Levertijd: 1-10 dagen

Heeft u vragen over bovenstaande vuurkorf, neem dan vrijblijvend contact op met ons op via mail of bel +31(0)40 2826082 / +32(0)498744023

Knetterend houtvuur met combinatie van vlammenspel komend uit de prachtige vuurkorf bezorgen u een sfeervolle warme en gezellige zomerseavond op uw eigen tuin terras. Vuurkorven van Kijkenkoopaktie.nl zijn robuust en degelijk met een uitzonderlijk design die u avond buiten compleet maakt. Een vuurkorf geeft uw tuin en terras sfeer, licht en warmte van natuurlijk vuur, waarbij men de vuurkorven ook vaak nog als tuin barbecue kan gebruiken.

Vuurkorf Draak heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
125,00