opc_loader

Vuurkorven

 

Vuurkorven geven uw tuin een bepaalde sfeer en warmte binnen uw eigen achtertuin. Geniet van een knapperig haardvuur terwijl u rondom de vuurkorf gaat zitten. Laat uw gasten plaatsnemen en genieten van de aangename warmte. Uw gasten hebben het al snel niet meer koud ondanks de lage temperaturen tijdens een Nederlandse zomeravond. Vuurkorven verwarmen al snel uw complete terras en geef een gezellige uitstraling. De sfeer zit er al snel goed in en u kan gaan genieten van een heerlijke avond rond het vuur. Naast vuurkorven kan u kiezen voor andere sfeermakers zoals een klassieke of moderne tuinhaard.
 

Originele design vuurkorven.


Speelse designs zorgen ervoor dat uw vuurkorven er prachtig uitzien. In onze vuurkorven ziet u duidelijke vormen die gemaakt zijn uit een hoogwaardige stalen constructie. De vuurkorf is vervaardigd in Europa, waardoor er geen goedkope materialen zijn gemaakt. Dit is zichtbaar in de afgewerkte vormgeving en het speelse design. Kies voor tijdens Halloween voor een vrolijke heksen vuurkorf of kies voor een draak om het extra speels te maken. Naast de design vormen kan u kiezen voor de strakke Phoenix binnen ons assortiment. Het zijn allemaal mogelijkheden om uw eigen achtertuin een nieuwe uitstraling te geven.
 

Maak zelf een keuze voor uw brandstof..


Vuurkorven zorgen niet alleen door hout voor een uniek vlammenspel. U kan zelf kiezen voor een brandstof die het beste bij uw korf past. Zo werken deze unieke vuurkorven op zowel hout als bio ethanol. Bio ethanol is een voordelige brandstof waarbij een origineel vlammenspel zichtbaar wordt. De brandstof heeft hetzelfde effect als hout, maar de oplossing is goedkoper dan echt hout. Ontdek zelf welke mogelijkheden deze brandstof in uw achtertuin heeft.

Een online vuurkorf kopen voor extra sfeer op uw terras.

Vuurkorven kan u online bestellen om te zorgen voor een extra sfeer op uw terras. Geniet samen van de warmte en de romantische sfeer van een vuurtje op het terras. Samen kan u zo nog uren buiten zitten zonder dat u last heeft van de koude buitenlucht. Plaats de vuurkorf in de buurt van uw tuinset geniet van de aangename warmte terwijl u nog lang buiten zit.