opc_loader

Terraskachels

 

Terwijl het haardvuur knispert, kunt u de gasten verwelkomen in uw eigen achtertuin. Terraskachels zijn al jaren populair als decoratie en terrasverwarming. Tegenwoordig hebt u steeds meer keuze mogelijkheden als het gaat om terrasverwarming. U kunt kiezen uit terrasstralers of echte terraskachels. De onkosten voor terraskachels zijn een stuk lager, waardoor u voordelig uw terras kunt verwarmen. De terraskachels van Houtkachel Keuze zijn voorzien van brandstoffen als Bio Ethanol of hout. U kunt zo zelf bepalen wat u sfeervol en een voordelige manier van stoken vindt.
 

Zonder problemen uw complete terras verwarmt.


U hoeft geen hoge energierekening te verwachten en zonder enige problemen heeft u binnen een kort tijdsbestek uw complete terras verwarmd. De terraskachels kunnen zelfs onder een patio of overkapping geplaatst worden. Binnen een kort tijdsbestek zit u heerlijk bij het warme en knisperende haardvuur. U kunt langer genieten van een prachtige nazomer of tijdens koude winteravonden. Geen terras is te klein voor terraskachels. U kunt ze online aanschaffen in verschillende formaten. Blijkt uw terras toch iets groter te zijn dan kunt u eventueel kiezen voor een terrashaard voor extra warmte.
 

Koken op terraskachels.


Terraskachels zijn natuurlijk ideaal voor het geven van warmte en gezelligheid. Naast gezelligheid kunt u ook prima koken op terraskachels. U kunt de kachel helemaal zelf ombouwen door er een plaat op te bouwen, maar u kunt ook direct voor een kachel kiezen waarop u kunt koken. Net als met houtkachels kunt u de heerlijkste pizza of ovenrecepten bereiden op uw terraskachels. Als dat nog niet voldoende is dan kunt u de kachel zelfs ombouwen tot een overheerlijke barbecue. De hele buurt zal uitlopen zodra ze de geur van uw barbecue ruiken.
 

Gezellig genieten met de complete familie.
 

U kunt gezellig genieten met de complete familie rond uw eigen kachel. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u kiezen uit diverse ontwerpen, brandstoffen en formaten. Verwen uzelf met een heerlijke barbecue of geniet van de warmte op uw eigen terras. Niemand zal het meer koud hebben tijdens een lange nazomer. U kunt bij ons kiezen uit authentieke houtkachels of misschien een moderne terraskachel. 

 

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE COLLECTIE TERRASKACHELS