opc_loader

Terrashaarden

Steeds vaker wordt de woonkamer verplaatst naar de tuin. In uw tuin kunt u nu nog meer genieten met terrashaarden. Terrashaarden brengen de klassieke openhaard naar uw eigen achtertuin. Terwijl u op uw loungeset plaats neemt knispert het vuur van de terrashaarden. U kunt met veel plezier genieten van uw eigen haard en er ook nog eens warmte van krijgen. De zomermaanden in Nederland willen nog weleens ijzig koud zijn. Dankzij de terrashaarden krijgt u warme lucht toevoer op uw eigen loungeset. U kunt zo langer genieten van een koele lente of nazomer in uw eigen achtertuin.

Terrashaard kopen

Een stukje gezelligheid in uw eigen achtertuin. Terrashaarden hebben een bepaalde uitstraling, waardoor ze een stukje gezelligheid naar uw eigen achtertuin brengen. De haarden zijn speciaal ontworpen om er gezellig omheen te zitten op uw terras. U hoort het hout knisperen terwijl u geniet van de rust. U krijgt een klein beetje het vakantiegevoel terwijl u gewoon nog thuis bent. Dankzij de strakke lijnen past een haard prachtig op uw moderne terras. Naast moderne haarden zijn er ook klassieke haarden voor een oude en robuuste uitstraling.

Eten bereiden op uw eigen terrashaard

Terrashaarden zijn niet alleen functioneel voor gezelligheid en warmte. U kunt op de terrashaarden ook op een unieke manier eten bereiden. Bij Houtkachel keuze kunt u terecht voor het uitzoeken van een pizzaoven. U pizza´s worden met hout bereid in uw eigen achtertuin. De geur van de pizza´s doet u al watertanden en u maakt ze op de authentieke Italiaanse manier.

Naast het bereiden van pizza kunt u de oven gebruiken om diverse andere ovengerechten klaar te maken. U maakt de gerechten helemaal zelf in uw eigen achtertuin klaar. Wat dacht u van een heerlijke lasagne schotel uit uw eigen houtoven? Het knisperende hout geeft uw eten een speciale smaak en deze unieke smaakbeleving zal u niet snel vergeten. U kunt tegelijkertijd genieten van het vlammenspel terwijl uw eten bereid wordt. Nodig eventueel uw familie uit voor een unieke maaltijd uit uw eigen houtoven. Terrashaarden geven zo een extra beetje gezelligheid in uw eigen achtertuin.

Ongeacht het seizoen is een knapperend vuur een luxe aanvulling op uw terras in de buitenlucht. Of het nu gaat om een ​​kampvuurplaats of een volledige openhaard en schoorsteen, het toevoegen van een bron voor buitenverwarming zorgt ervoor dat diners en drankjes in de buitenlucht ook na de temperatuurdalingen behouden blijven. Als u op zoek bent naar een manier om meer gebruik te maken van uw buitenruimte en de zomer iets langer te laten duren. Voordat u het weet, doorbreekt u de boomstammen en roostert u marshmallows.

Een terrashaard op een terras in uw tuin is een plaats waar u de feesten kunt regelen en ook wat eten kunt bereiden. Het is een plaats waar u op de koudere avonden van warmte kunt genieten. Naast de praktische kant heeft een terrashaard ook een decoratieve functie die soms nog belangrijker is. Het is dus erg belangrijk om het ontwerp van de terrashaard aan te passen aan de tuinomgeving. Vragen? Neem dan contact met ons op.