opc_loader

Buitenhaarden

 

Sfeervol wordt uw terras verwarmd met buitenhaarden. Buitenhaarden geven niet alleen sfeer, maar ook veel warmte. Het is vaak een voordelige manier om uw terras van verwarming te voorzien. U kunt zowel in het voorjaar als in de winter heerlijk op uw terras genieten van het vlammenspel in uw buitenhaard. Buitenhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende brandstoffen. U kunt kiezen uit een sfeervolle haard op hout of Bio Ethanol.
 

Eenvoudig genieten in uw eigen achtertuin.


Een openhaard plaatsen in uw woning betekent vaak het verplicht aansluiten van een rookkanaal. Een rookkanaal neemt ruimte weg en loopt aardig op in de onkosten. Buitenhaarden zijn sfeervol en hebben geen rookkanaal nodig. U kunt van hetzelfde effect genieten in uw eigen achtertuin. Als u kiest voor een brandstof als Bio Ethanol dan bent u zelfs milieu vriendelijk bezig. Het vlammenspel is ook nog eens niet te onderscheiden van een echte openhaard op hout.
 

Van klein naar groot..


Buitenhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. U kunt kiezen uit een kleine vuurschaal in een moderne vormgeving of een complete haard. De buitenhaarden zijn stuk voor stuk modern vormgegeven en passen prachtig in iedere tuin. Als u een echte robuuste openhaard in uw achtertuin wilt hebben dan kunt u kiezen voor een Schanskorf buitenhaard. Een Schanskorf buitenhaard wordt helemaal op maat vormgegeven met stenen. U krijgt een complete haard in uw eigen achtertuin die absoluut niet onderdoet voor een echte openhaard in uw woonkamer. Dankzij de robuuste, maar toch moderne bouw heeft u een prachtige buitenhaard staan.
 

Buitenhaarden kopen met installatie.
 

Als u een haard koopt zoals een Schanskorf dan is het natuurlijk handig als deze voor u geïnstalleerd wordt. Houtkachel keuze kan de buitenhaarden persoonlijk bezorgen en voor u in de achtertuin installeren. Wilt u liever iets kleiner bestellen? U kunt er ook voor kiezen om een houtkachel in uw eigen achtertuin te plaatsen. U kunt zelfs nog verder gaan en kiezen voor een houtkachel oven om zelf eten in uw eigen achtertuin te bereiden. Buitenhaarden geven zo niet alleen sfeer, maar er is ook direct veel meer mogelijk in uw eigen achtertuin.