opc_loader

Buitenhaard op gas

Buitenhaarden op gas zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. De comfortabele warmte en de aantrekkingskracht van het haardvuur garanderen een vol terras, zelfs tijdens koelere avonden. Eén gasfles voorziet u van uren warmte en gezelligheid.

Buitenhaarden op gas zijn in veel verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er klassieke tuinhaarden, maar ook strak gevormde buitenhaarden van staal te krijgen. Aan de hand van jouw eigen persoonlijke smaak en de sfeer van jouw tuin of terras, kun je jouw keuze maken. Een tuinhaard op gas is er in vele vormen en maten. Belangrijk is dat je tijdens de zomeravonden kunt genieten van een mooi haardvuur en in de koele avonden lekker warm blijft door de hitte van het vuur. Bij Houtkachelkeuze.nl bent u aan het juiste adres voor uw buitenhaard op gas.

Doordat de gas tuinhaard een sfeerbepalende factor in uw tuin of terras is, zijn er vele modellen en vormen te krijgen. Sommige haarden zijn door de omvang en het aanzicht een ware blikvanger. Bezoek eens onze showrooms in Knegsel om inspiratie op te doen op het gebied van buitenhaarden. Ons ervaren personeel geeft u graag een vakkundig en gedegen advies over uw buitenhaard.

Voordelen buitenhaard op gas

Een open haardvuur op het terras of in de tuin zorgt voor een aangename sfeer. Wanneer u kiest voor een buitenhaard op gas, heeft u met één druk op de knop al een heerlijk vuur. Deze veilige en eenvoudig te bedienen warmtebron is ook nog eens een eyecatcher in de tuin als u kiest uit een van de nieuwste designmodellen. Wanneer u op het terras een inbouw openhaard overweegt, is de gashaard een uitkomst. Deze behoeft geen rookkanaal en is daarom makkelijk te installeren. De buitenhaard op gas doet optisch ook zeker niet onder voor een echt knapperend vuurtje met houtblokken.

Overweegt u om een buitenhaard aan te schaffen op gas? Wilt u ’s avonds lang buiten kunnen zitten met een sfeervol vlammenspel? Op deze site vindt u alle informatie omtrent buitenhaarden op gas.