opc_loader

Sfeervolle houtkachels

De moderne sfeervolle houtkachels van Houtkachelkeuze.nl zijn een combinatie van puur design, vakmanschap en gebouwd vanuit het principe van schoonheid. Een goed ontwerp en intelligente functionaliteit staan hierbij centraal.  Eenvoudige, strakke lijnen zijn kenmerkend voor het mooie design en maken Houtkachelkeuze.nl tot een van de meest verkochte houtkachelmerken ter wereld. Bij het ontwerp van het uiterlijk van de sfeervolle kachels en de manier waarop ze werken zijn befaamde designers betrokken; daarom zijn de kachels zo gebruiksvriendelijk. Vooral aan het glasoppervlak en het efficiënte luchtzuiveringssysteem is veel aandacht besteed, zodat iedereen volop kan genieten van het knetterende haardvuur.

De nostalgie van houtkachels

Houtkachelkeuze.nl zorgen voor de ultieme beleving als het gaat om warmte. Niets overtreft het gevoel van de zwoele warmte in combinatie met het knisperen van het houtvuur. Stelt u zich eens voor dat u tijdens een koude winteravond heerlijk romantisch bij de haard kan gaan zitten, dat brengt toch de oermens in iedereen naar boven in deze moderne tijd? Een tiental jaren geleden was er nog helemaal geen sprake van gashaarden en gaskachels, toen der tijd stookte iedereen op hout. Een sfeervolle gashaard brengt veel gemak met zich mee het zal echter nooit de sfeer en de warmte kunnen evenaren van een echte houthaard. Bent u een fervent stoker en kan u genieten van het hele scene rondom de houthaard? Dan is de houthaard zeker wat voor u!

Sfeervolle houtkachels zijn er in veel soorten en maten. Globaal is dit uitgebreide assortiment op te delen in: houtkachels inzet houtkachels en vrijstaande houtkachels. Inbouw houtkachels zijn weer te verdelen over de liftdeur haarden en de draaideur houtkachels. De andere soort inbouwhaard is de traditionele draaideur haard, deze kachel maakt gebruik van een standaard draai deur.

Bent u ook warm geworden van het bovenstaande verhaal en wilt u deze sfeer ook eens proeven? Komt u dan gerust naar onze showroom te Knegsel! Hier hebben wij veel verschillende modellen sfeervolle houthaarden (brandend) opgesteld staan.