opc_loader

Sfeervolle buitenhaarden

De tuin wordt meer en meer gezien als een verlengstuk van de woning. Zodra het weer het toelaat gaan we met z'n allen lekker naar buiten toe. Soms kan het Nederlandse klimaat echter wat roet in het eten gooien. De oplossing: een sfeervolle buitenhaard of terrashaard! Zo kunt u toch genieten van een aangenaam en warm terras. Hierdoor wordt het mogelijk om veel meer én veel langer plezier te hebben van de tuin en het terras. Het buitenseizoen wordt door een haard aanzienlijk verlengd. Wie wil dat nou niet? Maar het belangrijkste is dat u tijdens de zwoele én koele zomeravonden heerlijk kunt genieten van een knapperend vuurtje!

Houtkachelkeuze.nl heeft voor u een omvangrijke collectie buitenhaarden samengesteld. Buitenleven is een enorme trend, waarbij steeds meer mensen de tuin bij het huiselijke interieur betrekken. Dit betekent dat we steeds vaker en langer van en in de tuin willen genieten. Geniet u ook zo van het buitenleven? Misschien is een mooie sfeervolle terrashaard dan de perfecte aanvulling voor in uw tuin! Een buitenhaard, ook wel terraskachel of tuinkachel genoemd, is in vele vormen en maten verkrijgbaar.

Tevens zijn er terrashaarden van roestvrijstaal. Blank staal gaat roesten. Om dit te voorkomen wordt de terrashaard vaak voorzien van een hittebestendige lak, welke tegen zeer hoge temperaturen bestand is. Deze coating heeft een dubbele functie. Enerzijds zorgt deze ervoor dat de buitenhaard goed beschermd is tegen invloeden van het weer. Anderzijds zorgt deze verf dat de sfeervolle buitenhaard een unieke look krijgt. De hittebestendige lak is voornamelijk in zwart beschikbaar. 

Voordelen buitenhaard

Er zijn veel voordelen van een buitenhaard. Buiten zitten met een hapje en drankje is gezellig, maar een vuurtje erbij maakt het nét wat prettiger. Boven het vuur van de haard kunnen marshmallows geroosterd worden. Sommige haarden hebben zelfs een barbecuerooster! Tevens houdt de rook vervelende insecten op afstand. Een haard heeft vele voordelen en maakt de zomerse avonden zeer aangenaam.

Bent u overtuigd? Bestel dan direct een mooie buitenhaard voor uw woning!