opc_loader

Een houtkachel voor de gezelligheid

Een houtkachel voor de gezelligheid

Geniet van de gezelligheid met een houtkachel.

De laatste jaren wordt er steeds meer gesproken over het rendement dat je kan behalen met een houtkachel. We snappen heel goed dat dit super interessant is alleen wat misschien nog wel interessanter is de gezelligheid. Iedereen wil toch gezellig rond het haardvuur zitten? Als je kijkt naar de perfecte sfeervolle familie films dan zie je altijd een gezin rond de haard een spelletje spelen. Waarom kan jij niet zo’n gezin zijn? Het is natuurlijk leuk dat een houtkachel een hoog rendement oplevert, maar het is vooral belangrijk dat er sfeer gecreëerd wordt. Met een prachtige houtkachel kan je zonder extreme verbouwing een gezellig sfeertje neerzetten.

Geniet van de stralingswarmte.

Een groot pluspunt aan de houtkachel is de stralingswarmte. Je hebt er dus niet alleen een hoop gezelligheid van, maar de kachel zorgt er ook voor dat het aangenaam warm wordt. Als het flink afkoelt buiten dan is er niets lekkerder dan in een warm huis zitten. Je zet de verwarming een paar graden warmer en je zet een warm bakkie koffie of thee. Ideaal natuurlijk, maar dit grapje kost je een hoop gas en geld. Plus echt gezellig is het natuurlijk niet om met een dekentje voor de radiator te gaan zitten. Het is veel gezelliger om de houtkachel hoog te stoken. De stralingswarmte zorgt er al snel voor dat de complete woonkamer verwarmt kan worden. Een houtkachel uit onze shop kan bijvoorbeeld een ruimte van 150m3 verwarmen. Je hebt zo niet alleen een gezellig sfeervol vuurtje, maar ook een warme woonkamer. Het opstoken van de houtkachel is gezellig en zorgt ervoor dat je lekker bij kan komen zonder dat het gas kost. Een paar houtblokken zijn tenslotte goedkoper dan extra gas.

Bespaar op uw stookkosten met de houtkachel.

Als je eenmaal een houtkachel hebt, dan merk je al snel dat je deze vaker opstookt. Elke keer dat je de houtkachel aanzet gaat de verwarming uit. Vooral in de wintermaanden kan je zo al snel een paar kuub gas besparen. Door vaker gebruik te maken van de houtkachel kan je flink wat geld besparen. De aangename sfeer is natuurlijk een groot pluspunt, maar als je aan het einde van het jaar geld bespaart hebt dan is dit ook prettig.

Installeer een houtkachel in huis.

De installatie van een houtkachel is heel eenvoudig en kost minder gedoe dan bij een openhaard. De rookgas afvoer heeft namelijk minder ruimte nodig en hoeft niet perse via het dak naar buiten. Wil je genieten van wat extra sfeer? Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een nieuwe houtkachel voor in huis. Bespaar op je stookkosten en geniet van de extra sfeer in huis tijdens de koude wintermaanden. Met deze kachel in huis mag er dit jaar best een strenge winter komen! De kachel zorgt ervoor dat je warm blijft.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.