opc_loader

Houtkachel voor de donkere maanden

Houtkachel voor de donkere maanden

Een houtkachel laat je extra genieten van de donkere maanden.

De maand september is alweer aangebroken en dit betekent dat de dagen korter worden en het al snel kouder begint te worden. Het eerste wat we doen is de kachel omhoog gooien. Het enige nadeel van de kachel omhoog gooien is dat meteen de rekening omhoog gaat. Aan het einde van het jaar schrik je meteen van de afrekening. Gelukkig is er een manier om te besparen op de stookkosten en de verwarming in huis extra sfeervol te maken. Door een houtkachel in huis te plaatsen kan je achteraf alsnog een openhaard in huis plaatsen. Dankzij de warmte van de houtkachel hoeft de verwarming niet omhoog. In onze shop kan je jouw eigen houtkachel tegen een scherpe prijs online bestellen.

Houtkachels zorgen voor een gezellige sfeer in huis.

Tijdens de donkere maanden is het natuurlijk super sfeervol om de kachel hoog op te stoken. Vooral als je de houtkachel in de buurt van het bankstel neerzet. Je ziet constant de vlammen wapperen en dit maakt het extra gezellig. Dankzij een convectie kan de warme lucht verspreid worden door de ruimte waar de kachel staat. Zo kan je zonder problemen een woonkamer verwarmen met warme lucht. Het stoken op hout is voordeliger dan op gas en zorgt voor een aangename sfeer die je met een CV verwarming nooit kan creëren. Dankzij de ruit kan je veilig op afstand genieten van het vlammenspel.

Houtkachel achteraf in huis plaatsen.

Je hebt op dit moment nog geen openhaard, maar het lijkt je wel geweldig om er één te hebben. Het achteraf plaatsen van een openhaard is een flinke operatie. Er moet een luchtafvoerpijp geplaatst worden. Deze moet door je huis heen gebouwd worden en blijft altijd zichtbaar. De buis van een houtkachel hoeft niet via het dak naar buiten waardoor je deze kachel eenvoudiger achteraf kan plaatsen. Daar komt nog eens bij dat een houtkachel achteraf plaatsen veel voordeliger is dan een complete openhaard.

Ontdek onze collectie houtkachels voor in de woonkamer.

Onze houtkachels zien er stuk voor stuk strak uit en passen prachtig in de moderne woonkamer. De meeste kachels hebben onderin een ruimte waar je het reservehout kan bewaren. Dit is natuurlijk wel zo makkelijk voor als het hout op is. Een deel van de houtkachels heeft geen externe luchttoevoer nodig en kan op een veilige manier hout verbranden. Dankzij het hoge rendement van onze houtkachels kunnen ze prima gebruikt worden om een ruimte te verwarmen. Het is niet alleen gezellig, maar je ziet ook nog eens je gasrekening teruglopen door het gebruik van de houtkachel. De kachel is niet alleen een investering in gezelligheid, maar ook in je energierekening. Begin vandaag nog met genieten van de wintermaanden door je eigen houtkachel online te bestellen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.