opc_loader

Design vuurschalen bij uw loungeset plaatsen.

Design vuurschalen bij uw loungeset plaatsen.

Design vuurschalen voor een aangename temperatuur op het terras.

Buiten zitten is natuurlijk wel zo gezellig tijdens de zomermaanden. Helaas is het slechts een paar dagen per jaar mooi weer genoeg om echt de hele avond lang buiten te ziten. In Nederland wordt het al snel te koud en ga je weer naar binnen. Voor veel mensen is het een droom om echt de hele avond lekker buiten te kunnen zitten. De design vuurschalen zijn de ideale oplossing om sfeervol het terras te verwarmen. Je kan de schalen in de buurt van de loungeset neerzetten en genieten van de aangename warmte op het terras. Ineens is het niet meer te koud om buiten te zitten en kan je lekker genieten van een zomeravond in Nederland.

Diverse designs voor vuurschalen in de tuin.

Natuurlijk zijn vuurschalen ideaal, maar het is ook leuk als ze er een beetje sfeervol uitzien. In ons assortiment hebben we verschillende designs voor een sfeervolle vuurschaal in de tuin. Het open vuur zorgt ervoor dat er direct een bepaalde sfeer wordt neergezet in uw eigen achtertuin. Naast een sfeervol vuurtje mag de vuurschaal er natuurlijk ook leuk uitzien. Wij hebben verschillende designs in ons assortiment met unieke vormen die prachtig in uw tuin staan. Verschillende materialen worden gecombineerd om een mooi contrast aan te bieden. Neem bijvoorbeeld materialen als stoer RVS in combinatie met metalen schaal. Deze combi ziet er lekker stoer en modern uit. Wie wil dit nou niet neerzetten in de buurt van de loungeset?

XXL vuurschaal voor extra warmte.

De loungesets worden steeds groter en meer mensen moeten verwarmd worden door een heerlijk knapperend vuurtje. Het is dan wel zo fijn dat de schaal meegroeit met uw nieuwe loungeset. De XXL vuurschaal is dan ook opgenomen in ons assortiment met vuurschalen. Geniet uitgebreid van de warmte die van de vuurschaal afkomt. Met diameters van meer dan een halve meter heeft u echt voldoende stralingswarmte om uw gezelschap te verwarmen. Niemand hoeft meer op tijd naar binnen want voortaan zit echt iedereen er lekker warmpjes bij met een XXL vuurschaal. De natuurlijke manier van branden is absoluut een pluspunt bij de XXL vuurschaal. Geniet extra van de warmte en blijf nog langer van de avond genieten met uw eigen vuurschaal.

Vuurschaal in de vorm van een vuurtafel.

In ons uitgebreide assortiment komt u niet alleen vuurschalen tegen, maar ook vuurtafels. Wij hebben zelfs een vuurschaal in de vorm van een vuurtafel. De vuurschaal werkt op dezelfde traditionele manier als u gewend bent. Het grote verschil is alleen dat er voldoende ruimte is om comfortabel eromheen te zitten. U hoeft dus niet bang te zijn voor opspattende vlammen. Nog een pluspunt is dat er op de tafel ruimte is om een drankje neer te zetten bij het knisperende haardvuur. Deze vuurschaal levert niet alleen aangename warmte maar ook mogelijkheden om uw servies in de buurt van de loungeset neer te zetten. Ontdek deze heerlijke warme oplossing zelf in onze online shop!

Ga direct naar de uitgebreide collectie vuurschalen

Design Vuurschalen

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.