opc_loader

Tuinhaard voor tijdens de frisse zomeravonden.

Tuinhaard voor tijdens de frisse zomeravonden.

Tuinhaard creëert extra warmte tijdens een frisse zomeravond.

Ondanks dat het in deze tijd van het jaar al snel lekker warm kan worden overdag kan het in de avond alleen al snel fris worden. Zodra de zon onder zakt merkt u direct dat u niet in Spanje verblijft, maar in het soms wat koude Nederland. Er komt meestal ook nog een wind opzetten en voor u het weet heeft u het koud en gaat u naar binnen. Terwijl u qua temperaturen eigenlijk graag nog uren buiten wil zitten. Een oplossing om toch lekker lang buiten te blijven zitten is door gebruik te maken van een tuinhaard.

Tuinhaard bij uw terras neerzetten.

De slimste manier om warmte bij uw terras te creëren is door een tuinhaard in de buurt van uw terras neer te zetten. Het is natuurlijk nog gezelliger om uw loungeset rondom uw eigen haard neer te zetten. U heeft zo allemaal profijt van de warmte en het is natuurlijk extra gezellig. De haard kan zo hoog opgestookt worden als u zelf wilt waardoor u lekker veel extra warmte kan creëren. Sommige haarden zijn voorzien van een rookkanaal. Waardoor de gasten geen last hebben van rook in hun ogen. Een probleem dat soms wel voorkomt als u een vuurschaal bij een loungeset neerzetten. U kan zo wel genieten van de warmte alleen zonder de lasten ervan.

Tuinhaard met extra functies.

Natuurlijk koopt u in Nederland vooral een tuinhaard omdat het al snel afkoelt in ons kikkerlandje. Naast de extra warmte verkopen wij in onze online shop ook een aantal haarden met extra functies. Denk hierbij aan een tuinhaard met een oven. Een deel van de warmte die u stookt kan u gebruikt om de heerlijkste maaltijden of pizza’s klaar te maken. Het is natuurlijk nog gezelliger om lekker in de tuin te dineren en te genieten van de heerlijkste maaltijden die u vers bereid heeft.

Bestel uw tuinhaard direct online.

Een nadeel van een tuinhaard is dat ze meestal niet bepaalt licht zijn qua gewicht. Het is slimmer om de tuinhaard gewoon online te bestellen en te laten thuisbezorgen. U heeft zo geen gedoe met het slepen van de tuinhaard richting uw achtertuin. De haard gewoon thuisbezorgd en u kan de haard neerzetten op een mooi plekje in de achtertuin. U heeft dus geen grote auto nodig om uw tuinhaard een plekje te kunnen geven. Binnen een paar muisklikken is uw nieuwe tuinhaard geregeld en kan u gezellig samen genieten van de warmte in de achtertuin. Nodig gerust een paar vrienden uit om gezellig rond het haardvuur in uw tuin te gaan zitten. Wij weten zeker dat u een aantal gezellige avonden tegemoet gaat met uw eigen tuinhaard in de achtertuin. Zoek gerust een model uit dat past bij uw interieur en inrichting in de achtertuin en bestel deze direct online in de shop.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.