opc_loader

Ontdek de tuinhaard in de vorm van een tuintafel.

Ontdek de tuinhaard in de vorm van een tuintafel.

Ontdek de tuinhaard in de vorm van een tuintafel.

De tuinhaard is natuurlijk ideaal om van te genieten tijdens de nog koele zomeravonden. In Nederland kan het soms best aardig weer zijn, maar tegen de avond koelt het flink af. Het echte buitenland gevoel waarbij je in de avond buiten blijft zitten ontbreekt zo. Het is al snel te koud en voor je het weet zit je op een mooie zomeravond weer binnen. De tuinhaard in de vorm van een tuintafel brengt hier verandering in. Je kan heerlijk buiten zitten terwijl je deze prachtige tafel bij de loungeset neerzet.

Tuinhaard maakt lekker genieten in de achtertuin mogelijk.

Bij een loungeset zit vaak een klein bijzettafeltje waarop je drankjes kan neerzetten. Eventueel kan je dit tafeltje vervangen voor een tuinhaard in een tafel. Binnen ons assortiment hebben wij cosi-fires. Dit zijn tuintafels waarin een tuinhaard verwerkt zit. Als je dit te gevaarlijk vind met kleine kinderen dan kan je eventueel een losse glasset kopen. Je kan zo glas rondom de tuinhaard zetten zodat je de haard veilig met kinderen erbij kan aanzetten. De tuinhaard zorgt al snel voor een stukje gezelligheid en vooral voor een warme gloed over het terras. Het is natuurlijk wel zo prettig als iedereen rond de haard kan genieten van aangename warmte.

Tuinhaard waarbij geen rookkanaal nodig is.

Sommige tuinhaarden hebben een eigen rookkanaal nodig. Dit is in principe niet lastig in de tuin, maar moet wel gerealiseerd worden. Als je in een rijtjeswoning woont of op een flat dan kan dit wel lastig worden. Je wilt natuurlijk niet dat de buren last hebben van de rook van jouw nieuwe tuinhaard. De Cosy Fires tuinhaard werkt niet op hout, maar op gas. Het is een cocoon table waarbij er geen sterke rookontwikkeling is. De tuinhaard is verkrijgbaar in verschillende maten. Dit maakt hem bijvoorbeeld ook geschikt voor een groot balkon. Als je een grote tuin hebt dan kan je ook voor een extra grote tuinhaard kiezen. Ondanks dat je op een balkon zit of in een rijtjeswoning woont kan je nog wel genieten van de aangename warmte die er vanaf komt. Al snel vormt jouw achtertuin een warme hotspot waar je kan genieten van aangename temperaturen in de avond.

Tuinhaard online bestellen in de vorm van een tuintafel.

De tuinhaarden in de vorm van een tuintafel kom je steeds meer tegen in de winkel. Bij ons kan je de tuintafels voordelig online bestellen en profiteren van de lage prijzen. Naast de lage prijzen heb je nog een voordeel de tafel wordt bij je thuisbezorgd. Geen gedoe dus meer om de tafel thuis te krijgen in je te kleine auto. De tafel wordt gewoon bij je thuisbezorgd en je kan hem direct in je tuin neerzetten. Laat de eerste zomerdag maar komen want jouw tuin is er echt helemaal klaar voor dankzij deze nieuwe tuinhaard.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.