opc_loader

Pizza bakken in uw eigen tuinhaard.

Pizza bakken in uw eigen tuinhaard.

Pizza bakken in uw eigen tuinhaard.

Een beetje warmte op je terras is helemaal niet zo gek idee. Helemaal niet als je in Nederland woont. Helaas wordt het al snel koud op het terras en dan is een tuinhaard ideaal om als een soort kachel te functioneren. Het leuke van onze tuinhaarden is dat ze nog veel meer kunnen dan dat. We hebben namelijk een speciale selectie met hout gestookte tuinovens in ons assortiment. Je krijgt zo die echte unieke knapperige bodem. Bovenal is het natuurlijk vooral erg gezellig om met z’n allen op het terras te zitten terwijl de houtgestookte pizzaoven zijn werk doet.

Tuinhaard tegen een zacht prijsje met pizzaoven.

Als je even op Google zoekt dan ben je al snel de hoofdprijs kwijt voor je eigen pizzaoven. Terwijl dit erg jammer is want het is natuurlijk super leuk om zo’n eyecatcher in de tuin te hebben. Als je de oven even niet gebruikt dan heb je vooral een heerlijke kachel voor op het terras. Het is lekker warm om dichtbij de pizzaoven in de buurt te zitten. De stralingswarmte zorgt al snel voor een aangename temperatuur. Doordat de kachel op hout gestookt wordt betaal je ook nog eens niet de hoofdprijs voor de stookkachel. Op onze website verkopen we deze haarden tegen een zacht prijsje. Dit maakt het voor iedereen betaalbaar om te genieten van de lekkerste pizza’s uit je eigen oven.

Creëer een magische setting in de achtertuin.

Het knapperende haardvuur en het vlammenspel zorgen direct voor een onvergetelijke setting in de achtertuin. Het vlammenspel speelt zich af achter een ruimte. Dit maakt het meteen extra veilig tijdens het stoken van een vuurtje. De warmte van het vuur verspreid zich wel gewoon over het terras. Dit in combinatie met de rokerige geur en de geuren van je verse pizza maken de sfeer helemaal compleet. Wie wil er nou niet genieten van deze setting in de achtertuin?

Geef uw gerechten meer smaak in uw buitenoven.

De pizzaoven zorgt voor indirecte warmte waardoor gerechten op hun gemak gegaard worden. Doordat de pizza niet direct in aanraking komt met het kampvuur behoud het gerecht zijn originele smaak. Deze unieke ervaring kan je niet alleen gebruiken om een pizza klaar te maken. Wat dacht je van een heerlijke ovenschotel? Of om in de Italiaanse sferen te blijven en lasagne schotel? Je kan heel eenvoudig de heerlijkste gerechten klaarmaken in deze natuurlijke oven. De vrijstaande kachel functioneert tijdens het avondeten meteen als een tuinhaard. Je kan zo heerlijk voor de haard plaatsnemen en genieten van de sfeer op het terras. Je hebt geen andere warmte elementen meer nodig. Een gaskachel is bijvoorbeeld super, maar niet zo natuurlijk en sfeervol als een echte tuinhaard. Het leuke van deze tuinhaard is dat je er nog veel meer mee kan doen dan alleen genieten van de sfeer. Je kan ook genieten van een heerlijke verse pizza terwijl je gelijktijdig weer een blok hout in de kachel gooit. Deze zomer kan je er zelf van genieten door je eigen tuinhaard met oven in huis te halen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.