opc_loader

RVS enkelwandig

RVS Kachelbuis is roestvrijstaal welke nooit zal gaan roesten, deze Rvs Kachelpijp wordt geleverd met klembanden waarmee ze goed aan elkaar bevestigd kunnen worden.

Rvs Kachel afvoerbuis kan eventueel nog wel op kleur gespoten worden, met een spuitbus. Het voordeel van de RVS Kachel Afvoerpijp is dat er ook een verstelbare schuifpijp gebruikt kan worden, deze kun je in een andere afvoerbuis schuiven waardoor u zelf de gewenste lengte bepaalt.

Hierdoor hoeft u het voordeel dat men de Kachel afvoerbuis niet afgezaagd hoeft te worden en zo kunt u de kachel gemakkelijk plaatsen ondanks dat je met twee vaste punten te maken hebt.

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

RVS enkelwandig bestellen

Een houtkachelpijp RVS enkelwandig is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met pelletkachels of houtkachels en is een pijp met een enkele wand die wordt aangesloten op een houtkachel of een flexibele schoorsteenvoering.

Verkrijgbaar in interne diameters van 3 "(80 mm) en 4" (100 mm), deze buizen kunnen worden gebruikt in combinatie met een kachel met een smalle diameter. Ze zijn voornamelijk ontworpen voor gebruik met houtkachels en hebben gezamenlijke afdichtingen nodig om te voorkomen dat geforceerde rookgassen ontsnappen.

De juiste afvoergoot (diameter) is erg belangrijk voor een veilige en efficiënte werking. Houtkachels gebruiken over het algemeen slechts een rookkanaal met een kleine diameter van 80 mm. Verzegel de verbindingen en naden van de schoorsteen met een afdichtmiddel aanbevolen door de schoorsteenfabrikant of leverancier.

Als er bochten nodig zijn, mag geen enkel deel van een rookkanaal een hoek van meer dan 45 graden met de verticaal vormen, behalve waar het nodig kan zijn om een ​​zeer korte horizontale sectie van maximaal 150 mm schoorsteen te gebruiken om de schoorsteenpijp aan te sluiten op een terug outlet-apparaat. Een maximum van vier bochten (2 verschuivingen) is toegestaan.