opc_loader

Op deze pagina vindt u de beste pelletkachels. Deze kachels zijn ideaal om binnenshuis een warm vuur te laten branden. Het stoken van hout kan veel rook veroorzaken, met een pelletkachel maakt u gebruik van pellet en is het gebruik een stuk gebruiksvriendelijker. U kunt bovendien zelf instellen hoe warm de kachel wordt en hoe snel deze ventileert. Zo kunt u op ieder moment de temperatuur instellen en naar wens aanpassen. De pellets zijn eenvoudig te doseren waardoor u altijd zelf in handen heeft hoe warm het wordt.

Voordelen van pelletkachels

·         Bijzonder hoog rendement van 90% of hoger

·         Pellet heeft een lage prijs en is eenvoudig verkrijgbaar

·         Hoge besparing op de stookkosten

·         Effectief afvoeren van rook

·         Geen schoorsteen nodig

Uw pelletkachel installeren

De installatie van een pelletkachel is zeer eenvoudig en bovendien snel uitgevoerd. Wij installeren uw kachel volledig naar wens en zorgen direct dat alles voldoet aan de veiligheidsvoorwaarden. Met een effectief rookkanaal wordt de rook van de verbranding snel afgevoerd, wij installeren ook het rookkanaal naar wens. In ons ruime assortiment aan kachels is ook een groot aanbod aan rookkanalen te vinden. Voor ieder kachelmodel hebben wij een bijpassend kanaal dat de rook scheidt en zorgt dat de warmte goed in uw woning wordt verspreid. Zo kunt u vrijwel geurloos genieten van een heerlijke warmte in uw woonkamer.

Advies bij uw keuze

Houtkachelkeuze is specialist op het gebied van pelletkachels. Wij voorzien u graag van het juiste advies bij het maken van een keuze. Zo bent u altijd zeker dat u het juiste model kiest dat aansluit bij uw kamer en bovendien voldoet aan de veiligheidseisen. Om u optimaal van dienst te zijn verzorgen wij ook de installatie van de pelletkachel. Daarbij kunt u de pellets eenvoudig in onze webwinkel bestellen zodat u deze vrijwel direct na installatie kunt gebruiken om uw kamer te verwarmen.

Bespaar ruim 40% op het aankoopbedrag van uw pelletkachel en wees hierbij altijd verzekerd van topkwaliteit. In onze webwinkel vindt u duurzame kachels die u helpen om voor een laag bedrag uw woning te verwarmen en u hierbij voorzien van een bijzondere en warme sfeer.