opc_loader

Voorzetkachel Uniq 23 Vision

Model: Houtkachel Westfire Uniq 23 Vision

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Indien niet op voorraad, 1-2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: houtkachelkeuze betaalmethoden

Verzenden: Afhaal €0,00, Versturen €65,00

Retourtermijn: max 14 dagen

1.670,00
x

Westfire Voorzetkachel Uniq 23 Vision | Westfire Uniq 23 Vision | Houtkachel Westfire Uniq 23 Vision | Kachel Westfire

De Westfire Uniq 23 Vision Houtkachel met zijruiten, geeft een geweldige uitgebreide weergave van de vlammen door de zijkant van de Kachel. Door de strakke lijnen van de Uniq 23 Vision Voorzetkachel past dit model van Westfire zowel in een traditionele als moderne omgeving. Een groot voordeel van de Westfire Uniq 23 Vision Houtkachel is net als bij andere Westfire Kachels dat de zijramen schoon blijven en niet alleen de voorruit door het efficiënte airwash systeem, wat natuurlijk erg belangrijk is bij drie vensters!. U heeft bij de Vision eveneens de keus uit 3 verschillende poot of voetstuk hoogtes, gelijk aan de overige Westfire Uniq 23 Voorzetkachels. De Houtkachel Uniq 23 Vision is evenals de overige modellen voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologie, die zuinige en schone verbranding garandeert door het cleanburning systeem. Door deze verbrandingstechniek in combinatie met Primaire lucht, secundaire lucht en tertiaire luchttoevoer geeft de Westfire Uniq 23 Vision Kachel een rendement van meer dan 80%.

Houtkachel Westfire Uniq 23 Vision specificaties:
- Vermogen: 6kw
- Hoog rendement: >80%
- Model: Dubbelwandig
- Externe luchttoevoer: Nee
- Afmeting (hxbxd): 1050x550x380mm
- Gewicht: 112kg
- Kleur: Zwart
- Rookkanaal aansluiting: Boven & Achter
- Hoogte hart achter aansluiting: ø 945mm
- Diameter rookkanaal: 150mm
- Luchtregeling: Primair, Secundair en Tertiaire
- Brandstof: Hout
- Land van herkomst: Denemarken

Uitvoering:

Gebogen deur met voetjes €1740,00

Wordt geleverd zonder rookgas afvoerpijp deze kunt u er los bijbestellen

Dit model Houtkachel voldoet aan het strenge milieu eisen die gelden voor minimale fijnstof uitstoot en kunnen onbeperkt zonder roetfilter gebruikt worden.

Heeft u vragen over bovenstaande Voorzetkachel, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of bel +31(0)40 2826082

 

Koop alleen Westfire Houtkachels bij een erkende dealer. Het kopen bij een erkende Westfire dealer zorgt ervoor dat u 100% gegarandeerd originele Westfire producten koopt en recht heeft op de originele fabrieksgarantie.

 
Westfire Kachel Specialisten bieden u de beste service en after-sales support. Koop met vertrouwen, Koop orginele onderdelen en producten bij de Westfire Direct Group Houtkachel Specialist.
Voorzetkachel Uniq 23 Vision heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items