opc_loader

Houtgestookte Pizzaoven Tera

Model: Houtgestookte Pizzaoven Tera

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Indien niet op voorraad, 1-2 weken na bestelling

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: houtkachelkeuze betaalmethoden

Verzenden: Afhaal €0,00, Versturen €65,00

Retourtermijn: max 14 dagen

420,00
x

Houtgestookte Pizzaoven Tera | Houtkachels | Voorzetkachel | Kachel | Kachels | Haard

ZELFDE KACHEL, ZELFDE FABRIEK ANDERE NAAM GOEDKOPER!!! DAN ELDERS

Een Houtgestookte Pizzaoven Tera is een aangename manier om warm te blijven in de koude wintermaanden of om een huiselijke atmosfeer te creëren. Alleen al de oranje, gele en rode vlammen van een Houtgestookte Pizzaoven Tera met daarbij het gloeiende as geven een magische setting. Niets kan op tegen het knetterende hout en de geur van het vleugje rook bij een HR Voorzetkachel. De Houtgestookte Pizzaoven is van oudsher de manier om op Italiaanse wijze pizza te bakken. Met de Houtgestookte Pizzaoven kunt u ook ander gerechten op natuurlijke wijze klaarmaken. Door het geleidelijke verwarmen(indirect) van een Houtoven krijgen de gerechten de natuurlijke smaak. De Houtoven houdt zijn warmte veel langer vast dan een normale oven. Door het indirect verwarmen van de Houtgestookte Pizzaoven kan men hier veel gemakkelijker zonder verbranden in bakken, de straling van de Houtoven komt nl niet rechtstreeks op het gerecht. Met een Pizzaoven heeft u dus en een oven om eten in klaar te maken en een Houtkachel in een als verwarming. Houtkachels hebben een hoog rendement en verlagen het CO2 gehalte. De Houtkachels van nu hebben een moderne vormgeving van een vrijstaande Kachel met verstelbare luchttoevoer. Wij hebben voor de Houtkachels ook diverse accessoires in ons assortiment zoals rekken, manden enz.

Houtgestookte Pizzaoven Tera specificaties:
- Vermogen: 9 kw
- Hoog rendement: 62%
- Model: Dubbelwandig
- Afmeting (lxbxh): 840x590x790mm
- Afmeting brandkamer (lxbxh): 185x430x215mm
- Afmeting oven (lxbxh):410x440x220
- Gewicht: 70kg
- Kleur: Antraciet
- Rookkanaal aansluiting: Boven
- Diameter rookkanaal: 150mm
- Luchtregeling: Primair en Secundair
- Brandstof: Hout, Briketten, Kolen
- Certificering: CE, BlmSchV 1, Bl,SchV 2, Din+

Wordt geleverd zonder rookgas afvoerpijp deze kunt u er los bijbestellen

Dit model Houtkachel voldoet aan het strenge milieu eisen die gelden voor minimale fijnstof uitstoot en kunnen onbeperkt zonder roetfilter gebruikt worden.

Heeft u vragen over bovenstaande Voorzetkachel, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of bel +31(0)40 2826082

Het stoken van een Houtkachel is CO2 Neutraal

 

Hout is een natuurlijke brandstof die door het duurzaam aanplanten van bossen weer aaangevuld wordt. Hout staat in harmonie met de natuur omdat het evenveel CO2 vrijgeeft als het voor zijn groeiproces verbruikt. Daarom is hout als brandstof in een Houtkachel met een hoogstaande verbrandingstechniek vrijwel CO2-neutraal. Met slinkende gas voorraden en stijgende gas en energieprijzen is de houtkachel dus een goede en milieubewuste keuze. In frankrijk ontvangt men momenteel een behoorlijk belastingvoordeel als men tot aanschaf van een houtkachel overgaat. De franse regering heeft deze regeling in het leve gegroepen om zo de CO2 te reduceren en de consument een extra impuls gegeven tot de aanschaf van een houtkachel.

Houtgestookte Pizzaoven Tera heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items