opc_loader

Houtkachels

Hout is een natuurlijke brandstof die door het duurzaam aanplanten van bossen weer aangevuld wordt. Hout staat in harmonie met de natuur omdat het evenveel CO2 vrijgeeft als het voor zijn groeiproces gebruikt. Daarom is hout als brandstof in houtkachels met een hoogstaande verbrandingstechniek vrijwel CO2-neutraal. Met slinkende gasvoorraden en stijgende gas- en energieprijzen zijn houtkachels dus een goede en milieubewuste keuze. U kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen en soorten houtkachels, variërend van zeer modern tot stoer en robuust. Voor elke woonkamer hebben wij een houtkachel die bij u interieur past.

Maak kennis met onze houtkachels en beleef vuur in zijn mooiste vorm!

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Houtkachels dubbelwandig

Deze dubbelwandige kachelpijp van Security zorgt voor een solide verbinding tussen uw kachel en het schoorsteensysteem. Met deze kachelpijp kunt u uw verbinding installeren met slechts 6 inch vrije ruimte. De dubbele wandconstructie bevat ingebouwde isolatie en maakt warmteterugwinning mogelijk. Door de zwarte afwerking kan dit worden gemengd met vrijwel elk ventilatiesysteem. Elke pijp wordt geleverd met een garantie.

De dubbelwandige kachelpijp (of de buis met nauwe doorgang) is een ander type verbindingspijp die zorgt voor minder vrije ruimten op brandbare oppervlakken. De nauwe doorlaatpijp die worden verkocht, kan binnen 6 "van een brandbaar oppervlak worden geïnstalleerd. Het beste gebruik voor een nauwe tussenruimte is 1) wanneer uw pijp in de buurt van een brandbare muur zal zijn, 2) als u met uw kachel 10 'of meer verticale pijp in de kamer hebt.

Houtkachel bestellen

Deze modellen en componenten voor de houtkachels zijn voorzien van een gegalvaniseerde en roestvrijstalen constructie die jarenlang probleemloos kan worden gebruikt. Ze zijn zorgvuldig en betrouwbaar gebouwd door de meest gerespecteerde fabrikanten van vandaag en geprijsd om u ongelooflijke waarde te bieden. Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.