opc_loader

Goedkope houtkachels

Nederlanders willen graag in de zomer lange avonden buiten vertoeven en 's winters behaaglijk binnen zitten. Met een houtkachel is dit mogelijk! Houtkachelkeuze.nl levert goedkope houtkachels voor binnen en buiten. Houtkachels geven een aangename warmte en sfeer en geven uw tuin, terras of woonkamer bovendien extra ambiance.

Wij leveren gegarandeerd de goedkoopste houtkachels van Nederland. U kunt een goedkope houtkachel online bestellen en thuis laten afleveren. Ook kunt u de gewenste houtkachel afhalen bij onze showroom in Knegsel. De reden waarom wij de goedkoopste houtkachel leverancier van Nederland zijn, is omdat wij direct inkopen bij de producent.

Ergens anders dezelfde houtkachel goedkoper? Dat kan niet! Wij bieden de allerlaagste prijzen. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat met onze deskundige hulp en gedegen advies wij het verschil kunnen maken. Wij leveren alleen houtkachels van topmerken die bekend staan om hun kwaliteit.

Kosten goedkope houtkachel

Met de aanschaf van de houtkachel alleen bent u er nog niet. Hoe goed de kachel ook is, zonder goed rookkanaal brandt deze niet goed. De invloed van het rookkanaal op het plezier dat u aan de kachel beleeft is erg groot. Met een slecht of niet passend rookkanaal zal het rendement lager liggen, heeft u overmatige rook- en roetontwikkeling en veroorzaakt u overlast voor uw buren. Daarom is het altijd verstandig om u goed voor te laten lichten over welk rookkanaal de beoogde kachel nodig heeft en wat er mogelijk is bij u thuis.

De belangstelling voor stoken op hout is onverminderd groot. Want met stoken op hout kan u een fors bedrag op de gasrekening besparen. Rekent u even mee? Volgens het CBS verbruikt een gemiddeld huishouden met een vrijstaande houtkachel 1.400 kg/jaar. Dit is ongeveer 4.5 kuub hout. Uitgaande van het volgende: de huidige gasprijzen, dat u € 80,- per kuub hout betaalt en dat u een moderne houtkachel gebruikt. In dit geval bespaart u per kuub verstookt hout 100 euro. In 1 jaar is dat al € 450,- wanneer u het hout moet kopen. Wanneer u zelf haardhout heeft bespaard u in 1 jaar al € 810,-. Zo verdient u de aankoop van uw houtkachel zeer snel terug, zeker wanneer u voor een goedkope houtkachel kiest.