opc_loader

Buitenhaard kopen

Buitenhaarden zijn de ideale terrasverwarming om te genieten van een zomeravond. Zodra de zon onder gaat wordt het kouder en zorgt de tuinkachel voor warmte. Het stoken van hout geeft een herkenbare geur die vaak geassocieerd wordt met gezelligheid. Als je zelf nog hout hebt, dan kan dit prima voor de houtkachel gebruikt worden. Zorg er wel voor dat het hout goed droog is, want nat hout brandt slecht en veroorzaakt veel rook. Gezellig met een hapje en een drankje buiten blijven wordt met een tuinkachel een stuk aangenamer. Op gas of met hout blijft het vuurtje branden.

Bij het eerste en beste lentezonnetje zitten de meeste mensen buiten. Vaak is het nog net te koud en een terraskachel zorgt dan voor de warmte en gezelligheid. Tijdens de frisse lente dagen, koele zomeravonden en koude winternachten zorgt de terraskachel voor warmte en houdt de rook de insecten op afstand.

Zo kunt u in het voor- en najaar ’s avonds nog genieten van uw tuin en verlengt u het zomerseizoen in uw eigen tuin met gemak enkele maanden. Behalve dat zijn buitenhaarden of terraskachels ook een echte trend geworden. U neemt met het kopen van een dergelijk product dan ook niet alleen een praktische, maar ook een trendy beslissing.

Een buitenhaard of terraskachel maakt het voor u nu mogelijk om én in de zomer langer buiten te zitten én het buitenseizoen wat te verlengen. Het is een bijzonder item om uw tuin mee te decoreren en brengt veel sfeer met zich mee. Bedenkt u zich van tevoren goed over welke uitstraling u met behulp van de buitenhaard in uw tuin wilt creëren. Van belang is ook dat u afweegt wat de mogelijkheden zijn qua omvang. Een grote buitenhaard is natuurlijk mooi. Wanneer deze echter te groot is, draagt dit echter niet bij aan een sfeervol terras. De buitenhaard staat dan als het ware alleen maar in de weg.

Wanneer u eenmaal heeft besloten om een buitenhaard of terraskachel aan te schaffen, wilt u natuurlijk wel een overwogen keuze maken. Wij informeren u graag over de bestaande mogelijkheden. Ook is het mogelijk om in Knegsel ons showroom te bezichtigen.