opc_loader

Ecowent

160,00 149,00 U bespaart: 7%
De Ecowent is een ecologische haard ventilator die ontworpen is om de warme lucht van de kachels woonomgeving in te verplaatsen met een oppervlakte temperatuur van tussen de 85 °C en 345 °C. De Ecowent werkt niet op stroom of batterijen. Met de Ecowent kachel ventilator verbetert u de circulatie van warme lucht met een laag brandstofverbruik van de houtkachel.
Ecowent werking :
De Ecowent ventilator begint uitzichzelf wanneer de houtkachel begint te branden, wanneer de temperatuur stijgt wordt het toerental van de Ecowent verhoogd. Het is ook andersom natuurlijk wanneer de temepratuur van de kachel afneemt verlaagt ook het toerental van de Ecowent ventilator. Voor de beste en optimale prestaties van de Ecowent en het meeste rendement voor het interieur plaatst u de Ecowent op de kachel gelijk met het rookkanaal. ( Zoals in de bovenstaande afbeelding ). Als u de Ecowent niet op de juiste manier plaatst is het extra rendement nihil.
kachel ecowent-houtkachelkeuze houtkachel ecowent-houtkachelkeuze
Ecowent op de juiste manier gebruiken:
De Ecowent ventilator is ontworpen voor vrijstaand gebruik op de houtkachels met werktemperatuur van 85 °C ~ 345 °C ( 400 ° F ~ 650 ° F ) . Bij hogere temperatuur kan de Ecowent ventilator beschadigd raken. U kunt eventueel een kachel temperatuur meter op de houtkachel buis plaatsen om de tempertauur in de gaten te houden.
Opmerking:
Wanneer de kachel meer warmte afgeeft ddan 345° zal de efficiëntie van rendement verminderen, hierdoor kan ook schade ontstaan aan de Ecowent die niet onder de garantie valt. Wij adviseren u om de Ecowent direct te verwijderen wanneer de temperatuur van de kachel boven de 345 °C ( 650 ° F ) komt.
De Ecowent is de orginele kachel ventilator die het brandstof verbruik van de houtkachel sterk vermindert en het rendement verhoogt. LET OP er zijn vele namaak Ecowent kachel ventilatoren op de markt die allemaal rendement verhoging garanderen maar dat niet waarmaken.
Houtkachelkeuze biedt u de mogelijkheid om de Ecowent te proberen en als deze niet bevalt te retourneren binnen 14 dagen en u ontvangt het betaalde bedrag retour. De Ecowent dient wel onbeschadigd in de verstuurde orginele verpakking geretourneerd te worden aan Houtkachelkeuze.

WIJ VERKOPEN OOK !!

Klik op de foto voor een compleet assortiment van de betreffende artikelen.

houtkachelkeuze_pelletkachel houtkachelkeuze_infraroodverwarming houtkachelkeuze_vloerverwarming houtkachelkeuze_terrashaarden
Pelletkachels Infraroodverwarming Vloerverwarming Terrashaarden
houtkachelkeuze_kunsthagen houtkachelkeuze_tuinbergingen houtkachelkeuze_schaduwdoek houtkachelkeuze_terrasverwarming
Kunsthagen Tuinbergingen Schaduwdoeken Terrasstralers
houtkachelkeuze_speelhuisjes houtkachelkeuze_biohaarden houtkachelkeuze_tuinmeubelen houtkachelkeuze_vliegenlampen
Speelhuisjes Biohaarden Tuinmeubelen Vliegenlampen
houtkachelkeuze_tuinhekbekleding houtkachelkeuze_rolgordijn houtkachelkeuze_partytenten houtkachelkeuze_trampolines
Tuinhekbekleding Rolgordijnen Partytenten Trampolines

Ecowent heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
160,00 149,00